0 winkelmandje
Toegevoegd
  U heeft items
  U heeft 1 item
  Totaal
  Check Out verder winkelen

  News — events

  Harvest Club @ Fair Fashion Fest Gent 9/10

  Harvest Club @ Fair Fashion Fest Gent 9/10

  Harvest Club komt voor de eerste maal naar FAIR FASHION FEST, hét festival rond eerlijke mode


  zo 9.10.2016 / 12u - 18u / gratis toegang MIAT Gent

  FAIR IS THE NEW BLACK

  Na het overweldigende succes van het eerste Fair Fashion Fest, kon een 2de editie niet uitblijven. Op zondag 9 oktober 2016 wordt het MIAT opnieuw omgetoverd tot ‘the place to be’ voor alles wat met eerlijke mode te maken heeft.

  Geniet van een dag boordevol workshops, boeiende infosessies en handig advies over eerlijke kledij. Laat je verrassen door de indrukwekkende modeshow. Ontdek nieuwe collecties en merken, originele accessoires en leuke schoenen op de fairfashion markt waarbij ook Harvest Club van de partij zal zijn!.

  Wees erbij en geef een zet aan de mode van morgen.

  Meer info: www.fairfashionfest.be. Volg ‘Fair Fashion Fest Gent’ op Facebook.

   

   

  Harvest Club X Paradise City Designer Collab

  Harvest Club X Paradise City Designer Collab

  Fantastische eerste samenwerking met het Paradise City Festival waarbij Harvest Club het exclusieve "Craft The Rainbow" T-shirt ontwerpt in samenwerking met Lotte Martens.

  Paradise City T-shirt Craft The Rainbow

   

  Daarnaast is ook in de Harvest Club Shop de limited edtion van de "Glow In The Dark" patches te vinden speciaal ontworpen door Roche Rouge om uw Paradise City Festival outfit te pimpen op ecologische wijze !!

  En alle citizens van het festival kunnen zich laten verwennen door de medewerkers van CIME en hun fijne verzorgingsproducten !!

   

  Harvest Club #green @ Botanik Antwerp

  Harvest Club #green @ Botanik Antwerp

  BOTANIK / Plantaardige anarchie in deSingel

  Datum/Uur - za 23 april 2016 (Volledige dag)
  Categorie - plantenbeurs
  Locatie - deSingel
  Adres - J. Van Rijswijcklaan, Antwerpen (België)

  Op 23 april 2016 organiseert deSingel Internationale Kunstcampus BOTANIK #1 – Green Guerrilla, een groenstedelijk festival in het hart van de kunstcampus. Deze eerste editie draagt als ondertitel ‘Green Guerrilla’.

  Bezoek BOTANIK #1 – Green Guerrilla en ontdek een wereld van speelse, plantaardige anarchie in de stad: mosgraffiti, tegelonkruid voor consumptie, nieuwe ideeën voor kamerplanten, wildzaaien… Er is ook een plantenmarkt, en er worden workshops en lezingen georganiseerd.

  LesOdettes en Labeur Local selecteerden meer dan vijftien groene bedrijven: Cook and Herb Kruidenwereld, GHESQ keramische potten, Dana Adriana Carlos, Bloomon bloemenabonnement, Roedel, HarvestClub, De Groene Waterman, Sanguisorba ecologische kwekerij, CafFungi oesterzwammen op koffiegruis, Bloemenplukweide, Phyt airplants, Velt vzw, Ecohoeve ‘Den Oude Kastanje’, Joachim Sohie moslandschap, Tim & Ignace carnivorische planten, Goow Botanische olie.

  Ook architectuur komt ruimschoots aan bod. Het Vlaams Architectuurinstituut nodigt voor de gelegenheid architecten Oscar Rommens (Import.Export.Architecture), Hannes Schwertfeger en Oliver Storz (Bureau Baubotanik) uit voor een lezing en publieksdiscussie.

  U vindt het volledige programma in de brochure van BOTANIK #1

  Opening popup Yellow (Leuven)

  Opening popup Yellow (Leuven)

  HarvestClub werkt mee aan de bron en als mede-organisator van dit (h)eerlijk Pop-Up Event te Leuven.

  YELLOW laat je kennis maken met Leuvense makers die je graag laten zien dat het ook anders mag. Stap binnen en ontdek een originele mix van kwaliteit, lokale en/of exclusieve producten, duurzaamheid, nieuwe concepten, vakmanschap en fijnproeverij.